Jump to navigation
Diumenge 5 de maig, 11h
Del 26 d'abril al 5 de maig
Del 3 al 5 de maig
Dissabte 11 maig, 11h
Dissabte 11 maig, 18h
Primera edició a Tarragona de la Fira Àpat, la Fira Professional de l’Alimentació i la Gastronomia Catalana de Proximitat i Sostenibilitat. Una fira orientada als professionals i als amants de la gastronomia catalana.
Ademès, amb l'objectiu d'apropar la fira a la ciutadania aquest any es durà a terme Benvingut Estiu, Una trobada informal per apropar els aliments catalans als consumidors a través de food trucks, degustacions i música a l'aire lliure.
La fira vol ser un punt de trobada per impulsar un dels sectors més tocats per la pandèmia: alimentació, gastronomia i turisme. Aquesta edició comptarà amb 70 expositors i dues zones amb 50 activitats on es podrà gaudir de showcookings, xerrades, tallers i Màster Class de la mà de grans professionals del sector que ensenyaran els secrets de la cuina.
Divendres 11 de juny: de 17 a 21h Dissabte i diumenge: d'11 a 21h
Accès gratuït | Cal reservar entrada aquí (enllaç)
Fresh Media Group
Ajuntament de Tarragona i Patronat de Turisme de Tarragona
Web Fira Àpat